Wie

Ineke Boonstra

foto02-webIneke Boonstra is een warme, liefdevolle vrouw, die graag op een manier werkt die vreugde en vrede geeft aan ieder levend wezen. Het leven is voor haar niet gemakkelijk geweest en steeds opnieuw mocht ze leren zich aan te passen aan beperkende situaties. Toch blijft ze positief, mede omdat ze, zoals ze zelf zegt:”er niets in je leven gebeurd dat geen betekenis heeft”.

Ze is opgeleid tot natuurgeneeskundig en energetisch therapeut, naast haar opleiding tot internationaal gecertificeerd NLP trainer.

Zo’n 10 jaar geleden werd ze ‘geroepen’ met Engelen en Gidsen te gaan werken en ook in deze tak heeft ze zich d.m.v. opleidingen bekwaamd.

De grootste ontwikkeling is steeds weer opnieuw in overgave te zijn en te luisteren naar de antwoorden die via helderhorendheid, -ziendheid, -weten en -voelen komen.

Ze schrijft artikelen en op dit moment is ze bezig met het schrijven van een boek dat binnenkort verschijnt.

Ook geeft ze, op haar locatie, regelmatig lezingen, workshops en opleidingen.

Graag helpt ze jou duidelijkheid te verschaffen je leven, zodat je in vrede, vreugde, overvloed en liefde mag leven. Zowel op fysiek, op ziels en geestelijk niveau. Dat is namelijk het geboorterecht van iedereen.

 

Je kunt met haar online chatten op ParaVisie.nl.

Je bent meer dan welkom.

Hieronder vind je banners van bedrijven die ik een warm hart toe draag.

fb profielfoto

banner pcp 180 150

Subscribe me

Subscribe to our newsletter we will keep you up-to-date:

Blogspot
Bekijk ook mijn Blogs op yasaene.blogspot.nl
Facebook
Inloggen cursisten