Stroom!

stroming_met_zon

Soms loopt je leven niet zoals je het zou willen. Het lijkt of alles tegenzit. Niets lijkt te lukken. En dan voel je je een beetje verloren, twijfelachtig en alleen.

Laat je niet misleiden. Niets is wat het lijkt en alles is te veranderen. Het enige wat we hoeven te doen aan te sluiten op de nooit eindigende niet-fysieke energie.

Abraham, die spreekt via Esther Hick zegt hierover: “Het is de Energie – noem het Godskracht of Levenskracht, -Energie, Stroom – en deze stroomt voort in jullie fysieke tijd en ruimte. Het is om te beginnen de Energie die jullie planeet creëerde en nu is het de Energie die de planeet ondersteunt. Het is de Energie die de planeet laat roteren in haar baan. Het is de Energie die de perfecte waterinhoud regelt op je planeet. Het is de Energie die de atmosfeer perfect houdt om in te ademen.

Het is Pure, Positieve Energie, Gedachte-Energie, perfect gerichte Pure Positieve Energie van Welzijn.” (bron: www.mijnspirituelenatuur.nl)

Aansluiten op die stroom doen we met onze gedachten. Onze gedachten staan nooit stil. Zelfs als je dit leest ratelen je eigen gedachten door. Ben je je hiervan bewust? Wil je overvloed, vreugde, vrede, liefde, geluk of vrijheid ervaren? Geef je zelf één taak in het leven namelijk: wees je bewust van je gedachten!! Zijn ze positief, vooral doorgaan, maar zijn ze negatief: stap er uit en verander ze. Luister dan naar muziek dat je blij maakt, richt je op mensen waar je je gelukkig bij voelt, stap uit relaties die je hinderen m.a.w.: durf een stroom-er te zijn.

JIJ kunt het! JIJ kunt je leven veranderen.

Wil je een eindje op weg geholpen worden, neem gerust contact op voor een telefonische of skype coaching.

Subscribe me

Subscribe to our newsletter we will keep you up-to-date:

Blogspot
Bekijk ook mijn Blogs op yasaene.blogspot.nl
Facebook
Inloggen cursisten