Samenwerken met engelen

 988848_240165402812314_783159754_n

Ben je wel ons onder de indruk geweest van een medium of iemand die met tarotkaarten werkt? Jij kunt dat ook, want wat een ander kan, kan jij leren. Deze cursus is bedoeld om je wegwijs te maken de processen die daarvoor nodig zijn. Ik nodig je heel graag uit. Waarom. Omdat ik een ander gun wat mij zelf zoveel heeft gegeven.

 

Met deze cursus leer je alle ins en outs kennen van het werken met Engelen. Je leert contact maken met ze, je leert helingen en readingen geven en je leert je toekomstpad te plaveien met uitgekomen wensen.
Heb je een praktijk en je wilt graag een extra mogelijkheid voor je cliënten? Of zou je graag een eigen praktijk willen opzetten? Grijp je kans. Aartsengel Michael heeft mij gevraagd: deel alles wat je weet. Hoe meer mensen met ons werken, des te meer liefde, vrijheid en vreugde zal er op de aarde heersen. Laat mensen hun Thuis naar de aarde brengen. Doe je mee?

 

Wat moet je doen om je aan te melden?

Je stuurt ons een email waarin je aangeeft de opleiding te willen volgen.

Wij sturen je dan onze bankgegevens en je maakt het cursusbedrag over. Na betaling ontvang je van ons een gebruikersnaam en inlogcode.

Er zijn 2 manieren om te betalen, namelijk: het bedrag van € 250,– excl. BTW in eens of in 5 maandelijkse termijnen van € 52,–excl. BTW. Bij betaling in termijnen ontvang je ook een contract die je, ondertekend, weer aan ons retourneert.

Per hoofdstuk maak je thuis huiswerkopdrachten die door ons worden voorzien van feedback.

Subscribe me

Subscribe to our newsletter we will keep you up-to-date:

Blogspot
Bekijk ook mijn Blogs op yasaene.blogspot.nl
Facebook
Inloggen cursisten