NLP Practitioner

tumblr_inline_mks2qg1Fl11qz4rgp

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de opleiding NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren)?

 

Nú is de opleiding online te volgen. Het volgen van de online opleiding geeft veel voordelen, namelijk: je studeert in je eigen tijd én de opleiding is vele malen goedkoper dan een opleiding op locatie. En als je wilt studeren mét de optie voor een certificaat dan zijn er weinig reis- dan wel verblijfskosten. Dit omdat we op 3 verschillende locaties in Nederland en België praktijkdagen organiseren.

 

Wat kan je met NLP? Je haalt simpelweg veel meer uit je leven. Jij wordt als het ware de buschauffeur van je eigen (levens)bus in plaats van maar mee te moeten rijden terwijl je niet weet waar de bus naar toe gaat. Je zit vanaf nu voorin de bus in plaats van achterin.

 

Ik gun het iedereen om de volledige NLP Practitioner te volgen. Je komt meer bij jeZelf, de communicatie met jezelf en anderen verloopt vele malen soepeler.

 

Hoe je in te schrijven voor de NLP Practitioner online?

 

Je meld je aan via email. We sturen je dan onze bankgegevens en vragen je de betaling voor de cursus te doen. Mocht je de cursus in termijnen betalen dan sturen we je ook een contract die je, ondertekend, weer aan ons retourneert. Na je betaling sturen we je een gebruikersnaam en inlogcode.

 

Voor een opleiding mét certificaat dien je zeker 5 praktijkdagen te volgen bij Smara Siddhi Ouderkerk aan den IJssel, Arcturus Kessel België of Praktijk Sophia in Assen. Je investering per praktijkdag is € 97,– per dag, naast het investeringsbedrag voor de opleiding. Deze data voor deze praktijkdagen gaan in overleg met jou. Je kunt gratis 4x een Skype contact aanvragen gedurende de hele opleiding voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Ook dien je huiswerkopdrachten te maken, die van feedback worden voorzien.

Om je te helpen de voortgang vast te houden hebben we 1x per 3 weken een skype contact ter ondersteuning. Deze skypecontacten zijn zeer waardevol.

 

Je investering voor de NLP Practitioner per opleiding mét certificaat is € 550,–. (excl. BTW)

Wil je in termijnen betalen dan is je betaling € 57,– (excl. BTW) per maand, gedurende 10 maanden.

Subscribe me

Subscribe to our newsletter we will keep you up-to-date:

Blogspot
Bekijk ook mijn Blogs op yasaene.blogspot.nl
Facebook
Inloggen cursisten