Holistische transpersoonlijke consulten

Ken je dat? Je loopt al tijden met een aantal vragen rond, je wilt veranderingen in je leven! Gewoon, omdat het ons geboorterecht is te leven in vrede, harmonie, overvloed en liefde. Maar door de eeuwen heen is ons geleerd te leven met dat wat we NIET willen. Geloof me, dit kan je echt achter je laten.
Transpersoonlijke consulten helpen jou inzicht in je leven te krijgen, helpen je hogere aspecten van je leven te veranderen zodat je vanuit je zielsmissie kunt gaan leven.
Wil je dus echt meer geluk, vrede, vrijheid, liefde overvloed etc. ervaren in je leven dan is er maar één die dat kan, namelijk JIJZELF. Wat wel belangrijk is dat je wilt en durft te veranderen, niet alleen op gedragsniveau, maar ook op het niveau van criteria, overtuigingen en hoger. Dat betekent dat je verantwoordelijkheid durft te nemen voor je eigen leven en dat doe jij, anders zou je deze site niet lezen.

Ik werk vanuit holistische psyhologie en verbind me me diepere dimensies om het antwoord dat voor jou belangrijk is samen met jou te ontdekken.

 

Skype consult
Dit is een mogelijkheid om via skype je vragen door te geven. Je krijgt dan ter plekke je antwoorden.  Je krijgt altijd een audio-opname toegestuurd, zodat je de coaching nog eens kunt beluisteren. Aanmelden voor een Skypeconsult kan via email. Via deze email maken we een afspraak.
Na ontvangst van het bedrag van € 60,– op IBAN NL21TRIO0390472093 t.a.v. C.J. Boonstra o.v.v. jouw naam en de datum van het Skypeafspraak.
Op de afgesproken dag en tijd bel je het telefoonnummer dat in de mail wordt vermeld.

 

Telefonisch consult
Een aanvraag voor een telefonisch consult doe je via email. Via deze email maken we een afspraak.
Na ontvangst van het bedrag van € 60,– op IBAN NL21TRIO0390472093 t.a.v. C.J. Boonstra o.v.v. jouw naam en de datum van het belafspraak.
Op de afgesproken dag en tijd bel je het telefoonnummer dat in de mail wordt vermeld.

Bij deze manier van coachen lukt het niet om een audio-opname te maken op dit moment.

 

De dag voorafgaand aan een telefonisch consult controleren wij of het bedrag is overgemaakt, is er na het versturen van een standaard herinnering nog niet voldaan, zult je begrijpen dat het gesprek geen doorgang kan vinden.

Subscribe me

Subscribe to our newsletter we will keep you up-to-date:

Blogspot
Bekijk ook mijn Blogs op yasaene.blogspot.nl
Facebook
Inloggen cursisten